Transformeer ADHD-diagnostiek met QbCheck

QbCheck is een door de FDA goedgekeurd en TGA geregistreerd medisch hulpmiddel dat zorgverleners ondersteunt bij het diagnosticeren van ADHD en bij het monitoren van de behandeling.

QbCheck sample screen on a laptop

QbCheck maakt flexibel testen mogelijk, zowel op locatie als op afstand

QbCheck is een ADHD test op afstand die zorgverleners in staat stelt om objectief de kernsymptomen van ADHD te meten: aandachtsproblemen, hyperactiviteit en impulsiviteit. Met deze gebruiksvriendelijke datagedreven test integreert u objectieve, evidence-based gegevens in uw huidige ADHD diagnostiek en behandelingsproces om de patiënt beter van dienst te kunnen zijn.

Deze web-based oplossing is goedgekeurd door de FDA en geregistreerd bij de TGA, is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en wordt inmiddels al gebruikt door meer dan 10.000 zorgverleners. Ons team van clinici en onderzoekers is voortdurend bezig met het verbeteren van onze technologie zodat deze ten volle kan worden benut.

Play Video

Face-to-face of op afstand testen

QbCheck is flexibel en kan zowel face-to-face op locatie als vanuit huis worden gebruikt. De test is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen tussen de 6 en 60 jaar en duurt 15 of 20 minuten.

De testresultaten worden direct gegenereerd en weergegeven in een rapport dat aangeeft hoe de prestaties van een patiënt zich verhouden tot personen van dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht, met en zonder ADHD.

Woman looking at laptop screen with child

Maak kennis met QbCheck

QbCheck is een ADHD-test die door de FDA is goedgekeurd en beschikt over een CE-markering. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over wat de test inhoudt en hoe het de drie kernsymptomen van ADHD meet.

Krijg belangrijke objectieve inzichten in aandacht, activiteit en impulsiviteit

Enkel subjectieve metingen geven geen volledig beeld van de (mogelijke) ADHD-symptomen van een patiënt en zijn onderhevig aan vooroordelen en dubbelzinnigheid.

Daarbij hebben de kernsymptomen van ADHD overeenkomsten met andere aandoeningen en symptomen bij vrouwen en meisjes verschillen van die bij mannen en jongens, waardoor een nauwkeurige diagnose met enkel vragenlijsten en interviews moeilijk te stellen is.

"QbCheck has improved the accuracy of my ADHD evaluations, communication with my patients and relationships with referral partners."

Dr Dodini
Clinical Psychologist

Datagedreven besluitvorming

Door objectieve gegevens over de kernsymptomen van ADHD te verzamelen, geeft QbCheck u meer vertrouwen bij het stellen van een diagnose.

Onze test is ontworpen om de communicatie met patiënten te verbeteren en datagedreven inzichten in de aan- of afwezigheid van ADHD-symptomen te vergroten. U kunt ook meer te weten komen over ons andere product: QbTest.

Let op: QbCheck is niet bedoeld als een op zichzelf staand hulpmiddel voor het diagnosticeren van ADHD. Het is ontworpen als aanvulling op het diagnostiekproces in combinatie met een klinisch interview en vragenlijsten.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over QbCheck